SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Cerita Artis

Home » , , » dadah aku kat fb~

dadah aku kat fb~

okok...nk cite laa ni...hmm...maksud cik batu ngan dadah ni adalah ketagihan...ahaha...korang ada men game kat fb x ?? mesti ada kan...game paling pemes mesti farmville...haish...xtaw la ape yg beshnye farmville tu...cik batu dh byk try game kt fb tu termasuk la farmville tp cik batu hanye terlekat tuk men cityville je....xtaw knape...
 
ha..tengok blogger sorang nih dah ketagih dengan farmville
ala mainan online kat fb tuh...hehhee
die nih merupakan blogger join segmen c.z 
tq yer join...hehehe
nak kenal tak siapa dia????
meh kite tengok header die jap ye
amacam???berseni tak teknik gmbar dalam header die...hehehe
ha...nampak tak muka blogger nih??
hah??dah jatuh hati????hahhaaa
blogger nih pemilik kepada belog

nama pena dalam dunia belog
pada c.z belog die memang ok...canntik dan kemas
load pun best....mean tak perlu tunggu lelama
dan die nih suka join contest dan segmen
so kalau korang nak tag die...konpem die akan join

Jom Terjah Die
Klik :  

1 baca dan rajin ulas :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir