Mereka Yang Sudi Membaca

Cerita Artis

Home » » *Cara-Cara Meningkatkan Pendapatan Nuffnang Dengan Betul : Bahagian 01 *

*Cara-Cara Meningkatkan Pendapatan Nuffnang Dengan Betul : Bahagian 01 *

Memang dunia blog takkan dapat lari daripada mengejar pendapatan sampingan melalui pengikla seperti Nuffnang, Heartbeat, Innity dan sebagainya. Ini kerana blog yang popular menjadi platform kepada pengiklan-pengiklan di luar sana untuk mengiklan hasil jualan mereka.


Dan setiap paparan daripada pengiklan, pihak Nuffnang akan membayar komisen bergantung kepada berapa lama iklan tersebut didirakan di lama blog tersebut. Bagi c.z pengiklanan macam ni lebih bermakna sebab dengan blog ramai customer dapat kenal dengan kewujudan barang tersebut. Konpem korang nak tahu kan macam mana cara yang betul nak dapatkan setrusnya tingkatkan pendapatan Nuffnang korang kan..

Walaupun c.z masih terlalu muda dalam dunia dan b.e Nuffnang pun tak pernah cash out...tapi tangungjawab sebagai membantu sesama insan tu pentin g biar kita tak dapat tak pe kalau  kawan dapat pun dah cukup baik..tak nak la membebel lagi..jom kita terjah abagiaman cara nak tingkatkan pendapatan Nuffnang korang...Baca dengan slow-slow k..jangan gopoh gapah takut yang dikejar tak dapat , yang dkendong berciciran...selamat membaca...

Tips 01 :Selalu berinteraksi dengan Nuffnang
Berbaik-baiklah dengan Robb Chew iaitu staff Nuffnang bahagian Blogger Relations. Mengikut pengalaman aku, segala soalan akan dijawab dengan baik walaupun ada soalan yang ditanya tak de kaitan langsung.


Tips 02 : Ubah jawapan untuk survey Nuffnang
Cara ini x diyakini sangat berjaya, tapi aku just buat je. Pentingnya korang update survey cz Nuffnang bagitau kena update selalu untuk tarik pengiklan . Lagi satu, jangan lupa untuk blog description tu tolong la describe betul-betul. Advertiser tengok blog kita mengenai apa daripada situ

nak tau lagi..nantikan entry sambungan k..
sentiasalah datang tengok blog ni..hehehehe...
terima kasih atas kesudian membaca

p/s: apala aktiviti nak ajar kat bebudak prasekolah ku...tema air agak susah..huk3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir