SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Cerita Artis

Home » Geng utk Game Abang Ben

Geng utk Game Abang Ben


~MY TEAM~


 
jom bincang di sini...susah bincang dkt chatbox...

20 baca dan rajin ulas :

miss frog said... Balas Komen

yeaayy...salam....

miss frog said... Balas Komen

mana korg ni??><

Chegu Zubir said... Balas Komen

mis frog nak ltk nama kumpulan ape???ada cdgn????

miss frog said... Balas Komen

erm...tak kisah nak ltak nama pa...

Rahmad said... Balas Komen

ok aku dh follow suma blog member team kita..
so, kita nk tajuk apa cikgu zubir..?

miss frog said... Balas Komen

kita b2 ja...adeh...dorg yg laen dh hilang..

Chegu Zubir said... Balas Komen

pertama sekali decide nama kumpulan : apa kata kita letak nama Geng Kak Limah...ok x????ad bntahan???atau cdgn lain.????

miss frog said... Balas Komen

sempoi3x...rahmad da cdangan tak??

Chegu Zubir said... Balas Komen

@rahmad aoa kata kita mulakan dengan tajuk ben ashaari....ok x????

Rahmad said... Balas Komen

kita bwat tajuk tentang makanan lh..
then nama kumpulan kita apa..?

Rahmad said... Balas Komen

@cikgu zubir..klu nama kumpln 2 aku stuju sngat2..
hahaha..

miss frog said... Balas Komen

oke set...nem grup kita kak limah...

miss frog said... Balas Komen

sblom to...grup kita kena ada ketua,,,

Chegu Zubir said... Balas Komen

SAPE NAK JADI KTUA????MIS FROG BOLEH????

Rahmad said... Balas Komen

@miss frog aku dh antr kn blog abg ben nama kump kita..cikgu zubir jd ketua kita..

Rahmad said... Balas Komen

cikgu zubir lah jd ketua..
aku dh antar link kita kat blog abg ben..
and nama group kita..
geng kak limah..
go(x3) geng kak limah..

Chegu Zubir said... Balas Komen

ok...hehehe...klu ad yang xkne gtau k....semua copy entry rahmat k..n paste kat enry korang

miss frog said... Balas Komen

oke....setuju.....cigu zubir lead...

miss frog said... Balas Komen

hehe...dah buat dah...now tggu geng kita ag 2 org...

Chegu Zubir said... Balas Komen

copy entry nih dan paste kat entry korang ken sama http://zubir5588.blogspot.com/2011/03/geng-kak-limah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir