SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Home » , , , , , , » Cara Terbaik Mempromosikan Iklan 8Share

Cara Terbaik Mempromosikan Iklan 8Share

1. Kongsikan iklan di Facebook Timeline atau Google+ Profile kepunyaan anda - Samada menggunakan ayat-ayat yang tersedia di 8Share sendiri atau menggunakan pendekatan lebih kreatif dengan mengolah ayat yang lebih menarik tetapi tidak memperdaya di Facebook anda.


2. Kongsikan iklan di Facebook Timeline atau Google+ Profile kepunyaan rakan anda - Cara ini juga popular tetapi mesti anda pastikan bahawa rakan anda itu ada minat terhadap iklan tersebut, contohnya anda tahu rakan anda itu kaki shopping, maka kongsikan iklan-iklan yang ada kaitan dengan diskaun beli belah atau ganjaran membeli belah.

3. Kongsikan iklan di komuniti-komuniti yang ada di Facebook/Google+. Cari atau kongsikan di komuniti yang ramai ahlinya. Lebih ramai lebih baik kerana kebarangkalian tinggi untuk iklan anda diklik.

4. Kongsikan di akaun Twitter anda dengan ayat pendek dan hastag tertentu.
5. Paparkan iklan tersebut di Fanpage kepunyaan anda, samada di Facebook mahupun di Google+. 

6. Hantar email kepada rakan-rakan anda. Cara ini mungkin tak ramai buat, tetapi ia merupakan antara kaedah berkesan untuk digunakan.

7. Perlu rajin dan perlu ramai kenalan samada di Facebook, Twitter, Google+ Profile. Hanya dengan kekerapan anda kongsikan iklan-iklan tersebut di platform-platform yang ramai akan lihat iklan anda adalah yang paling baik.

8. Selain itu, earning atau pendapatan yang diperolehi hasil daripada iklan yang kita promosikan sentiasa dikemaskini. Tidak seperti iklan-iklan lain yang hanya mengemaskini pendapatan selepas seminggu.

9. 8Share juga menawarkan bonus kepada ahlinya dimana mereka yang mendaftarkan ahli baru akan diberi ganjaran RM 1 apabila ahli baru yang mendaftar mendapat pendapatan RM 2. Mudah kan :)


8Share bukan sahaja kongsikan iklan-iklan, tetapi juga beberapa kontes menarik yang boleh anda sertai dan menang pelbagai hadiah. Lagipun ia percuma, anda hanya perlu daftar di sini - http://bit.ly/1acIy3h dan mula jana pendapatan buat duit dengan 8Share.

Oh ya, 8Share dulunya dikenali sebagai SAYS Malaysia reward program ... :)

Selamat mencuba.

Sumber >> SINI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir