SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Home » , , , , , , » Eksklusif - Pendedahan Sikap Zain Saidin Yang Menyebabkan Juri Master Chef Selebriti 2 Marah

Eksklusif - Pendedahan Sikap Zain Saidin Yang Menyebabkan Juri Master Chef Selebriti 2 Marah

Dah baca entry Sebab @zainsaidin Tinggalkan Master Chef Selebriti 2 ?? jika belum klik SINI
Zain 'Buat Hal' Dalam MasterChef Selebriti, Chef Joe Bengang!
Kali ni kita lihat apa reaksi daripada Chef Jo yang dikatakan menyebabkan Zain Saidin tinggalkan dapur Master Chef Selebriti 2..Antara kata-kata Chef Jo:-

MOHD. JOHARI EDRUS atau Chef Jo
Satu sikapnya yang saya perhatikan, apa saja orang cakap, semuanya tidak betul. Saya dikhabarkan, orang produksi turut dimarahinya apabila meminta dia menyalin resepi yang dimasak. Sepanjang terbabit dalam rancangan ini, saya nampak setiap kali apabila ke dapur MCSM2, dia akan ambil epal walaupun ia tidak digunakan dalam resipi. Dia akan makan sedikit dan tinggalkan epal itu. Kadangkala dia sengaja ambil susu di dapur dan minum dan bukan digunakan untuk memasak.
Malah menurut Chef Jo, ada juga kelakuan Zain seperti sengaja mencabar tahap kesabaran barisan juri. Contohnya, apabila Chef Zubir bercakap memberi arahan atau penerangan, dia akan memotong dan memberi alasan.
Tambah Chef Jo lagi:-
Pada saya, Zain cuba menunjukkan satu karakter. Benar seperti apa moto digunakan musim ini, bila dapur panas, watal lain jadi jelas. Sikap ditunjukkan Zain dalam MCSM2 dibimbangi akan beri impak buruk kepada dirinya kerana remaja di luar memandang tinggi keperibadiannya sebagai guru di dalam Oh My English. Pastinya apa yang dibuat Zain tidak bagus pada pandangan penonton yang menyaksikan rancangan realiti masakan ini.
Memang biasa di dalam sesebuah rancangan realiti ada watak yang lain daripada lain. Kalau semua sama, bosan jugaklah kan. Kalau dalam musim pertama, ada Azwan Ali yang menceriakan keadaan. 
Mungkin kali ini watak tersebut dibawa oleh Zain. Tak gitu?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir