SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Cerita Artis

Berita : Gambar | Penari Wanita Tidak Sengaja Mendedahkan Buah Dadanya Kepada 7 ribu penonton


SINGAPURA – Seorang penari wanita secara tidak sengaja telah mendedahkan buah dadanya kepada lebih 7,000 penonton stadium sewaktu mempersembahkan tarian di Stadium Jalan Besar di sini.
VIDEO: Siaran Langsung Bola Sepak Di Singapura 'Kecoh' Bila....

Info : Gambar | Wanita Terkaya Dunia


Majalah Business Review Weekly (BRW) menyatakan, Gina Rinehart, usahawan terkemuka di Australia merupakan wanita terkaya di dunia dengan aset kekayaan beliau mencecah US$29.17 billion.

Hiburan :Gambar | Tomok bergelar Ayah kepada anak lelaki sulungnya


Tomok melalui Twitter rasmi beliau baru sahaja mengumumkan yang isteri beliau, Ayu baru sahaja selamat melahirkan bayi lelaki sekitar jam 6.03 petang tadi.

Hiburan: Gambar | Nora Danish Jawab Isu Gambar Kelab Malam dan Orang Ketiga


Lumrah buat semua manusia yang hidup di dunia ini terpaksa mengharungi pelbagai dugaan dan cabaran dalam kehidupan yang sememangnya memberi kematangan buat seseorang untuk menjadi insan yang lebih berguna.

Hiburan : Gambar | Amy Search Sah Sertai UMNO Bukit Bintang


Amy atau nama sebenarnya, Suhaimi Abd Rahman menyertai penyanyi lain seperti Ibnor Reza, Jamal Abdillah dan Mus May sebagai ahli UMNO bahagian Bukit Bintang.
Dalam laporan media sebelum ini, terdapat beberapa selebriti tempatan yang turut menyertai UMNO antaranya, Afdlin Shauki, Harun Salim Bachik, Zed Zaidi, Rashdan Baba, Ezani Nizarif, Haris Kool, Adam AF, Mamat Khalid, Datuk AC Mizal dan ramai lagi.
KISAH LANJUT > SINI
JOM PRE-ORDER SAMSUNG GALAXY SIII HANYA RM 999 > KLIK SINI

Hiburan : Gambar | Bekas Tunang Khairul Fahmi-Elia Jejari Runcing akan berkahwin

seorang peminat memaklumkan bahawa Elia dipercayai akan melangsungkan perkahwinan berdasarkan sebuah artikel berjudul ‘Type-Less Thursday‘ dimana dia telah menghadiri ujian saringan HIV sebagai memenuhi prosedur Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan dalam urusan perkahwinan.JOM PRE-ORDER SAMSUNG GALAXY SIII HANYA RM 999 > KLIK SINI

Hiburan : Gambar | Heroin "Tentang Dhia" Mabuk di Kelab??

Menurut laporan akhbar Harian Metro, mereka telah menerima satu emel daripada seorang pengirim yang menghantar gambar pelakon tersebut sedang berhibur bersama rakan-rakannya di sebuah kelab hiburan hujung minggu lalu.

Renungan :Gambar | Halal atau Haram? | Hari Belia Negara 2012

yang Haram dihalalkan yang halal diharamkan??perlukah sedemikian rupa...??

dunia sudah akhir zaman..bila mereka yang mempunyai ilmu agama hanya mendiamkan diri melihat maksiat dan hiburan sudah melebihi batasnya...

Hiburan : “Di Manakah Juwitaku”-Drama Terkahir Lisa Surihani sebelum menjadi suri rumah sepenuh masa


Terkini, Lisa baru saja selesai menjalani penggambaran untuk filem terbarunya, “Dendam Orang Mati” dan akan memulakan sesi penggambaran terbaru untuk sebuah drama bersiri berjudul “Di Manakah Juwitaku”.

Hiburan : Gambar Ashwarya Rai yang dikatakan Obesiti


Menurut wartawan kami yang kini sedang berada di Perancis untuk Festival Filem Cannes 2012 kemunculan Aishwarya Rai mendapat liputan meluas media. 
Nyatanya, para peminat bekas Miss World ini risau akan penampilan beliau sebelum ini yang di’khabarkan berhadapan dengan masalah obesiti & tidak menjaga penampilan.

Hiburan : Gambar | Fasha jadi Ibu pada 9 februari 2013

Setelah melalui beberapa pemeriksaan semalam, Dr. Paul telah menjangkakan tarikh kelahiran cahaya mata Fasha dan Jejai pada 9 Februari 2013. Fasha menyatakan rasa terujanya kerana anaknya akan berbintang Aquarius,
Fasha Bakal Timang Cahaya Mata 9 Feb 2013
entry penuh klik > SINI

Berita : Bidaan Tertinggi RM 520,00 plat www

manusia sanggup berhabis banyak duit..hanya kerana 3 huruf...www..bidaan tertinggi ialah RM 520,000..setengah juta tu
WWW 1 Terima Bidaan Tertinggi RM520,000

Hiburan : Gambar | Artis Kutuk Kerajaan Negeri Selangor

alahai..artis oh artis.
bikin panas saja..

Dalam Twitter terbarunya, Neelofa memuji tindakan KJ menyerang kerajaan Selangor
Neelofa Bagi 'Statement' Berani Mati...Tak Takut Kena Kutuk Ke?

Berita : Kuliah Ustaz Azhar Idrus Batal kerana Acara Hari Belia Negara 2012

Semua org tau yang kuliah perdana Ustaz Azhar Idrus di PICC yang dijadualkan pada 26 Mei ini 


telah dibatalkan, dan lokasinya telah berpindah ke Masjid As-Salam, Puchong Perdana. 

Berita : Ibu dilarang bawa bayi pulang kerana gagal bayar bil bersalin


Greece – Sebuah hospital di Greece didakwa menghalang seorang ibu daripada membawa pulang bayi yang baru dilahirkannya kerana dia gagal menjelaskan bil rawatan pembedahan ketika melahirkan bayi berkenaan.

Hiburan : Gambar | David Teoh Akan Saman Kamal Adli

Menurut sumber yang  boleh dipercayai, David Teo telah menghantar kiriman SMS kepada hero filem GM, Kamal Adli,  meminta supaya dia menghadiri prebiu filem terbitannya, Aku Ada, Kau Ada?  yang turut  dibintangi oleh pelakon ini. Jika tidak, MIG akan mengambil  tindakan saman ke atasnya. Untuk makluman, prebiu filem Aku Ada, Kau Ada? juga dijadualkan pada hari dan waktu yang sama, cuma berbeza lokasi iaitu di Cathay Cineplex, Cineleisure.

Hiburan : Gambar | Yana Samsuddin Menyatakan Rasa Cinta Kepada Shaheizy Sam


Sering kali digandingkan bersama sebagai pasangan kekasih, pelakon Yana Samsudin akui dia seperti dapat merasakan cinta Shaheizy Sam ketika penggambaran filem Aku Ada Kau Ada (AAKA) yang berlangsung di Korea, tahun lalu.

Hiburan : Gambar | Sidang Media Ady Putra dan Isteri Jawab isu permohonan cerai


satu sidang media khas Ady Putra & isteri’nya, Aida Yusof untuk menjelaskan lebih lanjut berkaitan isu penceraian mereka.
Ady Putra & Isteri, Aida Yusof Di Sidang Media

Hiburan : Gambar | To'ki, Penyanyi 90-an Minta Sedekah di Pasar Borong Selayang??



Seorang penggiat forum Cari bernama Ameflora menulis mengatakan yang beliau terlihat satu status Facebook rakan beliau yang mendakwa ternampak kelibat To’ki sebagai peminat sedekah.

Hiburan : Gambar | Filem Aku Ada Kau Ada???-Filem K-Pop Melayu Pertama


Aku Ada, Kau Ada??? bakal mencatat rekod tersendiri sebagai filem Melayu pertama yang boleh dikategorikan sebagai berkonsepkan K-Pop Melayu pertama apabila lebih 90 peratus penggambarannya dijalankan di Korea pada April tahun lalu.
Aku Ada, Kau Ada??? Filem K-Pop Melayu Pertama

Berita :Gambar | Gadis Mangsa Potong Hidung Kini Hidup Normal Di Amerika Syarikat


Ia merupakan pengalaman yang paling menakutkan, menyakitkan dan tidak akan dilupakan oleh Aesha Mohammadzai yang berasal dari Afghanistan dan kini mendapat suaka untuk menetap di Amerika Syarikat.
Gadis Afghanistan Lalui Kehidupan Baru Di AS

Berita : Remaja Maut Dikelar Sahabat Baik Depan Mata Ibu Sendiri


KLUANG – Seorang remaja bukan hanya maut dikelar sahabat baik, malah lebih tragis lagi apabila insiden itu berlaku depan mata ibunya sendiri.
Maut Dikelar Depan Ibu

Hiburan :Gambar | Awal dan Zizan Sah Jadi Pengacara Tetap Awal Jun ini


Stesen televisyen swasta TV3 yang menyiarkan rancangan hiburan popular, Melodi mengumumkan secara rasmi dalam kenyataan medianya hari ini bahawa dua pengacara tetapnya iaitu Zizan

Video Ngeri | Suami Isteri Bodoh Bergurau Masukkan Anak dalam Mesin Basuh


Sepasang suami isteri panik selepas anak lelaki mereka terperangkap selama lima minit di dalam sebuah mesin basuh automatik di sebuah kedai dobi layan diri di Amerika Syarikat.

Gambar | Serius Fail #2 - Pegang Matahari

nak bergambar sambil pegang matahari tapi kena ikut timing la ...
tak pe cuba lagi..lain kali

Gambar | Serius Fail #1-Cara Mudah Paste Gambar di facebook

Cara baru nak paste gambar di Facebook...but its FAIL!!


serius malu...:)

Berita : Doktor Tarik Kepala Bayi Hingga Putus ketika proses bersalin


Brazil – Seorang ibu terkejut selepas mengetahui bayi yang dikandung selama sembilan bulan dilahirkan tanpa badan selepas doktor secara tidak sengaja telah menarik kepala bayi itu hingga putus ketika proses bersalin.
Doktor Cuai Tarik Kepala Bayi Hingga Putus

Hiburan : Ady Putra Tarik Balik Cerai terhadap Isteri

Berita gembira yang diterima pagi tadi tentang penarikan balik penceraian Adi Putra terhadap isterinya pastinya bukan sahaja menggembirakan Adi dan isteri, tetapi juga Nora Danish yang dikaitkan sebagai punca pergolakan rumah tangga Adi Putra dan isterinya, Aida Yusoff.
adi putra

Hiburan : Hujan sahut cabaran bawa lagu "Dan Bila Esok" versi tradisional Dalam Versus

Ketrampilan kumpulan Hujan membawakan lagu Dan Bila Esok dalam genre tradisional dipuji ketiga-tiga panel juri, Jennifer Thompson, Faizal Tahir dan Monoloque dalam program Versus pada Jumaat lalu.Hujan sahut cabaran bawa lagu

Hiburan : Fakta Ingin Meminang Almy Nadia Hanyalah Palsu


Pelakon Fizz Fairuz mengambil pendekatan meletakkan telefon sebelum berkata no comment ketika diajukan persoalan keretakan hubungannya dengan Almy Nadia.

Berita : Kantoi Sembunyi Dadah Dalam Seluar Dalam

Kejadian berlaku di Jalan Padang Estate apabila polis sedang membuat rondaan pencegahan jenayah, kemudiannya ternampak kereta jenis Proton Wira berwarna hitam yang dinaiki suspek

Berita : Gambar | Kren Bergerak Sendiri Rempuh Rumah

Penduduk Taman Seremban, di sini dikejutkan dengan insiden sebuah kren bergerak sendiri tanpa pemandu sehingga merempuh kereta dan rumah penduduk, petang kelmarin.Kren rempuh rumah orang

Berita : Gambar | Mayat Bayi dalam beg pakaian


SUNGAI MANIK – Hasrat seorang remaja lelaki memetik nenas di kebun buah-buahan keluarganya, di sini, petang kelmarin, terbantut apabila terserempak dengan sebuah beg pakaian berisi mayat bayi.
Beg Berisi Mayat Bayi Ditemui

Berita : Gambar | Kerana Dituduh Mencuri Wanita ini buang anaknya dan pijak


Kejadian ini berlaku di Zhengzhou ,Henan China apabila seorang wanita dituduh mencuri .Dia dengan sengaja melempar bayi yang di dukungnya ke tanah dan memijakknya.
Dia memijak bayi itu kerana marah dituduh mencuri.Saksi kejadian telah menyatakan wanita bersama rakannya telah mencuri talipon.Pihak polis telah dipanggil untuk menyelesaikan kes itu .Kedua-dua wanita itu telah dibawa ke balai.

Berita : Wanita 73 tahun Tawan Gunung Everest


Seorang wanita Jepun berusia 73 tahun, Tamae Watanabe memecah rekod dunia sebagai wanita paling tua berjaya menawan Gunung Everest, pago tadi.
Wanita Tua 73 Tahun Daki Everest

Santai : Kenapa Gaji Doktor lebih mahal daripada gaji Mekanik?

Pada suatu hari, seorang doktor pakar bedah jantung yang terkenal membawa keretanya ke bengkel kereta untuk dibaiki.

Segmen : Promosi Blog Percuma - Peluang Grab Trafik Hujung Minggu

sempena hujung minggu ni..c.z nak ajak anda semua join satu segmen...dimana c.z akan mempromosikan blog yang join...lagipun hujung minggu la trafik paling banyak sebabnya sekarang hujung bulan mana ramai nak keluar rumah sebabnya gaji dah habis..


so daripada melepak tengok t.v jom bersegmen sekejap..dapat jugakla trafik untuk tarik B.E dari Nuffnang..betul tak???


entry yang simple
-mesti la follow c.z nanti senang tahu segmen yang best3 yang bagi anda trafik dan followers..


1) tajuk entry : Segmen :Promosi Blog Secara Percuma
2) letak header c.z & link ke entry ini..
Chegu Zubir
3) Nyatakn sebab kenapa blog korang perlu dipromosikan
4) url blog korang :
    emel adress : 
5) paste url entry pada ruangan komen entry ni..siap3


Kalau rajin boleh klik LIKE di SINI dan juga SINI


PERHATIAN !!!
Segmen tamat jam 11 malam ini..Ahad 20 May 2012



TERIMA KASIH

Hiburan : Gambar | Hafiz Juara Mania 2012

Tahniah buat Hafiz yang berjaya menjadi Juara Mania 2012...RM 500 ribu menjadi miliknya..dan gurunya ialah Ahmad Dhani..


Berita : Gambar | Siapa Pemilik Sebenar IC ini?

dah nak dekat pilihanraya ni..semestinya ramai yang nak semak sama ada dah cukup umuq ka belum..almaklumla setiap undi pastinya sangat berharga sama ada nak gulingkan kerajaan sedia ada mahupun meneruskan pemerintahan kerajaan sedia ada..


bila dah semak mesti kita akan dapat jawapan..bila dah masukkan butiran yang dikehendaki sekali keluar adalah individu lain..pelik-pelik..salah siapa..adakah ini taktik SPR dibawah kerajaan Malaysia atau masalah teknikal..anda nilailah sendiri yer


lihat dan nilaikan gambar dibawah dengan teliti apa perbezaannya..
Kes Daftar Pemilih Semak Daftar Pemilih : Antara Mansor Bin Jali VS Tamil Malar. Siapa Pemilik Sebenar No IC Ini?

Ayat-Ayat Lawak yang keluar dari mulut Samy Vellu

Ayat-ayat Lawak Yang Sering Dikaitkan Dengan Samy Vellu
Semua ini bukan untuk menghina sesiapa, sekadar lawak jenaka di hujung minggu.
1. Samy Velu menyebut berkenaan Pos Laju:
“Besoh kirim, hari ini juga sampai”
2. Dalam berita TV apabila beliau cuba untuk memberitahu dia berasa amat malu:

Soal Jawab : Anak Gadis Belum Berkhatan


Soal jawab tentang Anak Gadis Belum Berkhatan..apa hukumnya disisi islam??

SAYA seorang ibu kepada anak perempuan yang berumur tiga tahun. Masalah yang dihadapi sekarang ialah anak saya itu masih belum dikhatankan kerana dia mengalami ekzema yang teruk membabitkan seluruh badan dan juga kemaluannya semasa bayi.

Hingga kini ekzema itu masih belum sembuh. Ekzema itu menyakitkan apabila terkena air di tubuhnya dan merumitkan apabila menyuci najisnya. 


Apa hukumnya jika saya lambat khatan anak saya itu? Saya ada tanya beberapa klinik, tapi memberi jawapan mereka hanya khatan bayi bawah umur dua tahun saja. 

ANA,
Kuala Lumpur 

Gadget : Gambar | Iphone Akan Datang Skrin lebih Luas


Gajet keenam Apple, iPhone, mungkin mempunyai skrin yang lebih lebar daripada model sebelumnya.
“Apple bekerjasama dengan beberapa buah syarikat pembuat skrin telefon dan ukuran skrin baru itu sekurang-kurangnya empat inci pepenjuru,” kata The Wall Street Journal di dalam satu laporan dengan memetik kata beberapa orang yang mengetahui berkenaan dengan isu ini.
iPhone Ke Arah Skrin Lebih Luas

Berita : Gambar | Janin dibakar dan dibalut dengan daun emas untuk pemujaan

manusia manusia..demi ilmu hitam mereka sanggup membeli janin bayi yang dibakar dan dibungkus dengan daun emas..dimana nilai perikemanusiaan mu wahai manusia..

Hiburan : Gambar | Shah Rukh Khan Bergaduh Dengan Pengawal Keselamatan Stadium Mumbai Wankhede

Shah Rukh Khan bikin panas bergaduh dengan pegawai MCA di Stadium Mumbai Wankhede..Khan Khan..apalah masalah ko ni..

Berita : Ibu Mertua buat pakatan bunuh menantu

Seorang ibu mertua mengaku tidak bersalah di Mahkamah Sesyen di sini, semalam terhadap tuduhan cuba membunuh menantu secara menikam dan membakarnya dengan petrol, awal bulan ini.Dituduh cuba bunuh menantu

Blogger Pilihan Sempena Hari Guru 2012

Semua sedia maklum yang hari guru 16 Mei 2012 baru je berlalu..dan sebelum tu jugak c,z ada buat segmen ni sebagai cara anda memberitahu tentang kenangan anda bersama guru tersayang ketika di bangku sekolah...


Terima kasih kepada mereka yang menyertai...maaf di atas kelewatan mempromosikan blog anda..
mereka ialah

Hiburan : Penyanyi Terukir di Bintang Rugi RM 5000 kerana dirompak


Penyanyi Terukir di Bintang, Yunalis Zarai atau Yuna mengalami kerugian lebih RM5,000 selepas kereta milik beliau di’pecahkan perompak.
.

Filem : The Avengers | Siapa Superhero Pilihan Anda???

Who’s your favourite Avenger?
campaign image

Hiburan : Gambar | Khairul Fahmi @ Apex tinggalkan jawatan goal keeper Malaysia dan menjadi Japanese Rockers

Lepasni nampaknya Malaysia akan mudah kalah la dalam apa jua perlawanan bola sepak..mahunya tidak...kerana Khairul Fahmi Che Mat aka Apex telah meletak jawatan sebagai penjaga gol kebangsaan dan sekarang ambil job sebagai Japanese Rockers...sila lihat gambar dibawah

Hiburan : Filem Jalan Kembali Bohsia 2 Hina Islam??


Skop Production menyanggah komen mengatakan filem terbitannya, Jalan Kembali Bohsia 2 menghina agama Islam apabila memaparkan watak Keting lakonan Sofi Jikan memaki serta menolak seorang imam sehingga terjatuh di depan sebuah masjid dalam filem itu.
Adegan Hina Islam Dalam Jalan Kembali Bohsia 2?

Segmen : "Saya gembira minggu ini kerana.."

salam Jumaat...rindunya dekat Semenanjung..tak sabar tunggu minggu depan nak balik Penang..
untuk elak kebosanan dan menghargai pembaca blog aka blogger-blogger yang sudi singgah..c.z nak cari seberapa blogger untuk join..Segmen : Saya gembira minggu ini kerana...


Nak sertai??
mudah sahaja..
1) tajuk entry : Segmen : "Saya GEMBIRA minggu ini kerana...."
2) letak header blog yang terbaru dan link ke entry ini...
Chegu Zubir
3) LIKE sini...sebagai tanda sokongan anda..
4) taip kisah gembira anda minggu anda..dengan ayat permulaan :
"Saya gembira minggu ini kerana......"
5) siap step 1-4, post url entry pada ruang komen entry ni...
mudah kan..semua yang join akan dilistkan dalam entry khas..
"Grab Traffic hari ini dengan KLIK SINI"


segmen expired: 1159 malam ni 18052012

Berita : Makan Sandwich Jari Manusia


Seorang remaja melalui pengalaman yang tidak mungkin dilupakan seumur hidupnya iaitu makan sandwich jari manusia.
Makan Sandwich Jari Manusia

Islamik : 18 Cara Merawat Hati


18 cara dan rawatan hati yang perlu dilakukan supaya hati kalian dapat dirawat dan terhindar daripada penyakit hati. Perkara-perkara tersebut adalah seperti berikut :
alt

Hiburan : Nilai Zahida Rafik ialah 1 Juta???

Pemandu peribadi pelakon terkenal, Zahida Rafik mendedahkan skandal Menteri Kementerian Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah, Datuk Shafie Apdal dalam satu laporan polis pada 13 Mac lalu.

Lawak : Video | Bangkang dari Longkang - Dulu Lain Sekarang Lain

Klip Lawak: Dulu Lain Sekarang Lain
Seronok dan memang sesuai apa yang ingin dinyatakan...memang ramai dan hampir kebanyakan seperti apa yang dilakonkan oleh pelakon "Bangkang Dari Longkang"...


so ape respon korang pas tengok video ni??betul tak??
semua hanya buat kerja dengan baik dan ok..bila bos ada..bila bos tak de sendiri tahulah..

Hiburan : Ady Putra Failkan Penceraian terhadap isterinya, Aida Yusof


pelakon lelaki kacak, Ady Putra telah mengesahkan sudah pun memfailkan perceraian terhadap isterinya, Aida Yusof, di Mahkamah Syariah pada 11 Mei lalu.
'KL Gangster' Bercerai Dengan Isteri?

Hiburan : Gambar | Honeymoon Awal Ashaari dan Scha Al Yahya di New York

Terserlah kebahagiaan di wajah mereka berdua iaitu pasangan pengantin baru Awal Ashaari dan Scha Al Yahya..
gambar honeymoon awal dan scha

Hiburan : Gambar | Kim Kardashian Betulkan "Breast"nya

Bukan sahaja rupa paras yang menarik, namun juga tubuh yang sama hebatnya menjadikan setiap langkahnya menarik minat banyak pihak.


Hiburan :Gambar | Aidil Zafuan tidak jadi cerai Rita Rudaini dan kembali berdamai


Bintang bola sepak kebangsaan, Aidil Zafuan Abd. Razak telah menarik semula lafaz cerai terhadap Rita Rudaini.
.
Tuntutan tersebut dibuat atas dasar ingin berbaik semula demi anak-anak dan ingin hidup dengan aman. Selain itu Aidil juga meminta Rita untuk tinggal bersamanya di rumah miliknya yang terletak di USJ 1, Subang. Permohonan tersebut telah dibuat sehari sebelum berlangsungnya kes sebutan kali kedua, bertempat di  Syariah Petaling, Shah Alam, 

Berita : Kotak Hitam Pesawat Sukhoi Russia ditemui bagi jawab seribu tanda tanya


Pasukan mencari dan menyelamat Indonesia semalam menemui kotak hitam pesawat Sukhoi Russia, sekali gus boleh menjelaskan bagaimana kesilapan juruterbang veteran sehingga mengakibatkan pesawat terhempas di kawasan pergunungan yang mengorbankan 45 penumpang, minggu lalu.
Kotak Hitam Pesawat Sukhoi Ditemui

Berita : Nenek 15 cucu kantoi khalwat dengan Mamat Bangla


Seorang nenek kepada 15 cucu ditahan bersama seorang lelaki di sebuah rumah di Taman Pandan Perdana, di sini dalam operasi cegah maksiat, awal pagi semalam.
Dalam pemeriksaan jam 1 pagi itu, wanita warga Indonesia berusia 63 tahun itu bersama teman lelakinya warga Bangladesh berusia 41 tahun ditahan sepasukan anggota penguat kuasa Jabatan Agama Islam Selangor (Jais) dan Pegawai Masjid Al-Azim, Pandan Indah.
Nenek 15 Cucu Dicekup Khalwat

Berita : 24,053 guru naik pangkat mulai 1 jun


Seramai 24,053 guru yang memenuhi syarat tempoh perkhidmatan akan dipertimbangkan untuk kenaikan pangkat, mulai 1 Jun hingga 31 Dis ini, kata Timbalan Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin.
24,053 Guru Naik Pangkat Mulai Bulan Depan: Muhyiddin

Hiburan : Nora Danish Terdiam Isu Gambar Ghairah

Kecoh seketika dunia hiburan tanah air apabila aktres kecil molek, Nora Danish, sanggup beraksi ghairah untuk majalah Glam edisi Mei/Jun 2012.
Bercuti dengan yang tersayang 6hari 4 Malam di Gunung Fuji,Tokyo > KLIK SINI
Sambut Hari Ibu dengan Ibu tersayang > KLIK SINI
Nora Danish
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir