Mereka Yang Sudi Membaca

Cerita Artis

Mulia sungguh hati anak kecil ini...sedih dan terharu melihatnya


sungguh murni dan mulia kasih sayang seorang kakak yang berumur 9 tahun menjaga dengan penuh rasa kasih sayang terhadap

Langgar dan Samun..Lesap selepas kena langgar


Kumpulan penjenayah menggunakan taktik

WANITA Enggan keluar jika poket KOSONG

kepada lelaki-lelaki yang nak kuar date dan berhubungan baca ni dulu..

Penuh dengan kasih sayang...

Haiwan juga kasih dan sayang pada anaknya...cuba lihat cara ibu orang utan ini menjaga anaknya..

Drama Isteri Muda


Dia memperkenalkan diri sebagai penerbit drama berstatus Datin dan pada

Gambar: Khairul Fahmi dengan Dahlia Teck di Party

Khairul Fahmi Che Mat aka Apex ( Penjaga gol kebangsaan dan Kelantan )

Ruang Dalam Kereta Api yang perlu anda LIHAT

Keadaan dalam kereta api di negera China..adakah anda mahu berada dalam keadaan ini??

Pelajar 14 Tahun hilang selepas pergi sekolah


Seorang pelajar perempuan berusia 14 tahun dilaporkan hilang selepas

Ditangkap semasa kenyang


Beberapa pekerja di Taman Negara Everglades, negeri Florida, menangkap dan membunuh seekor

Potret daripada DADU...Kreatif!!

Melihatkan potret di bawah, sukar untuk mempercayai yang ianya dihasilkan daripada

"Segmen Cik Bunny : Jom Blogwalking!"

jom ramai-ramai join segmen Blogwalking yang ditaja khas oleh

BEN ASHAARI & LYSSA SECRET : Antara dua blog

Ben Ashaari berkolaborasi dengan blogger Lisa buat segmen 

Piala Malaysia 2011-Pengurusan Stadium dipersoalkan, PDRM dipuji


Rata-rata petugas media yang membuat liputan perlawanan akhir Piala Malaysia 2011 antara Terengganu dan Negeri Sembilan di Stadium Shah Alam

"1ST GIVEAWAY MR BAIZ ~ RM300 untuk di Menangi!!!"

RM 300 buat yang bertuah..dan tak salah kalau mencuba bukan..hehee
KLIK HEADER BAWAH untuk join

' Contest DANIEL ADIE : SISPA '

contest dari Daniel Adie ( pemilik Daniel Lyta yang cun habis)...buat contest

Ben Ashaari jaringkan gol buat Negeri Sembilan


Ben Ashaari??siapa tak kenal otai dan famos amos dalam dunia blog ni...:)..dia jaringkan gol buat negeri Sembilan

MYNEWSHUB cari pekerja


Kerja Kosong buat mereka yang tengah mencari kerja...kerja bersama MYNEWSHUB..ape lagi jadi wartawan la..

Kerana TAK MASAK, Suami sepak dan pijak Isteri


Hanya kerana tidak disediakan sebarang makanan pada sambutan Hari Deepavali Rabu lalu, seorang suami naik berang lalu

Cara lajukan talian Broadband dan Streamyx anda..BERKESAN


Selalu nak buka blog susah???loading Youtube yang lama sangat sampai TERTIDUR..Download lagu susah???Nak talian yang pantas sepantas 30Mbps?
ada caranya...dengan kaedah

Promote Blog anda di Blog Chegu Zubir- Cara Naikkan Trafik

Assalam.semua hari ni Jumaat dah kan..sekejap je masa berlalu..dan seperti biasa c.z nak buat satu segmen yang membantu anda semua naikkan trafik..mudah sangat...hanya join segmen dan anda akan kenal satu sama lain dengan peserta lain..seterusnya dapat naikkan trafik masing-masing


nak join??

Mintak maaf semua..kesilapan teknikal

salam semua..sebenarnya c.z baru balik dari Cameron Highland...

Pelacur bertukar menjadi KELDAI


Seorang lelaki Zimbabwe memberitahu mahkamah, pelacur yang dilanggannya tiba-tiba

Bunuh 2 anak, suami, ibu tiri demi wang insurans

Cubaan seorang ibu mendapatkan wang insurans dengan

terdesak sangat ke Farina ..sampai 4 lelaki serentak


Sebuah blog hiburan tanahair, Rotikaya.com, hari ini memaparkan kisah seorang

Pejuang moden dunia Islam yang sebenar


Apakah anda kenal nama-nama dan wajah dalam gambar di bawah?

Malaysia sambut Hari Raya Aidiladha 6 November 2011

Umat Islam di Malaysia akan menyambut Aidiladha pada

"SEGMEN NASZ : PERANG BLOGGER"

Segmen dari Blogger Naser...serang menyerang...

Pendedahan: Piring Astro TIDAK mengadap KIBLAT..jauh sama sekali

Baru baru ini saja ada terbaca satu artikel yang berbunyi "Mengapa Piring Astro Menghadap Kaabah/Qiblat". Apabila membaca artikel tersebut

Teori I love U dalam Matematik

mesti ramai nak tak tahu yang I love u sebenarnya diwujudkan dari teori matematik..percaya atau tak..itu realitinya..serius
Maksud disebalik papan tanda

Serius nak tergelak

ape yang serius nak tergelak...takde cara manusia ni bila dah terlalu eksaited...meh tengok pict bawah ni

Koleksi Soalan Percubaan STPM 2011(mengikut Negeri)

Tak lama lagi Peperiksaan STPM 2011 bakal menjelma bagaimana dengan persiapan calon-calon STPM 2011. Salah satu cara nak tackle soalan ialah dengan menilai dan menjawab semula soalan-soalan percubaan. sebabnya semua soalan percubaan adalah mirip kepada soalan sebenar dan soalan percubaan adalah lebih susah jika dibandingkan dengan soalan sebenar. 

Sinopsis Filem Alamak Toyol-Box Office 3 November 2011




Filem Alamak Toyol satu lagi terbitan MIG arahan Ismail Bob ( pengarah Bini-biniku Gangster dan Ngangkung) dan filem ke 49 keluaran MIG. Filem ni seram

esok bermulalah 25 jam sehari

Esok Daylight Saving Jordan berakhir, jangan lupa kembalikan jam kepada 12 am pada jam 1am pagi esok... Esok, sehari 25 Jam, bukan 24 jam...

Topup FREE sempena DEEPAVALI

Siapa mahu Topup Free???sila angkat tangan..cepat2...mudah sangat nak dapat topup free...
nak tahu caranya..kenala baca lagi..

Betullah...kasih ibu yang paling SUCI dan SEJATI

Seorang lelaki diabaikan, dibuang oleh rakan-rakan, saudara, dan isterinya. Beliau menghidapi

Lirik dan MP3- Cinta Pertama-Hattan

semua dah makan tengah hari...hati dah senang. jom layan lagu...best dan sedap sebagai halwa telinga..kalau tak silap ni lagu terbaru hattan...jom layan..boleh download..link mediafire..laju dan mudah nak download :)

Tempat makan paling murah yang ramai tak tahu.

ha...dah mikir ke nak makan ape malam ni.???Sarapan esok??lunch lusa???
if nak tau ade tempat yang murah yang best korang perlu cuba kalau nak makan...murah sangat ...tak rugi kalau nak cuba ...sedap tak payah citerla..serius sedap...

Kawan durjana..angkara cemburu dengan kekayaan rakan

Seorang lelaki bukan sahaja dikurung lebih 12 jam di sebuah rumah

RTM siar kartun Nabi Nuh menyiapkan bahtera


Penyiaran sebuah rancangan kartun terbitan Walt Disney di TV2 yang menggambarkan

Tikus dalam Pastri di Dubai


DUBAI: Sebuah restoran dan sebuah kedai roti di Umm Al Quwain, diarah

Tak bersalah selepas 30 tahun dipenjara


Henry James tergamam apabila salah peguamnya memberitahu dia akan

Simoncelli maut di Litar Sepang




TIDAK sampai dua pusingan dilangsungkan, perlumbaan kategori MotoGP Grand Prix Motosikal Malaysia  bertukar menjadi

Gambar : Memorial untuk Yue Yue oleh Penduduk China

Ekoran kematian tragis Yueyueramai berkabung dibeberapa bandar di seluruh China 

Suka buat mulut muncung???pikir la dua kali yer

Jika anda suka buat mulut muncung tambah-tambah masa tangkap gambar..pikir dua kali

Alasan kukuh Kenapa Perempuan Malaysia GEMUK...

Ramai wanita Malaysia GEMUK???yeker???sebelum ni entry tentang lelaki boroi sekarang kita lihat pulak kenapa perempuan gemuk??? :)

Kenapa lelaki cepat buncit lepas kahwin..

kalau lepas kahwin mesti kebanyakan lelaki mesti akan jadi buncit atau dengan kata halusnya boroi..hahaha...ade sebabnya..takkan berlaku tiba-tiba kot.:)..jom baca sama-sama...

Lagi kanak-kanak dilanggar dan pemandu tidak rasa bersalah langsung.

Kisah kali ini berlaku di Daerah Sichuan, bandar Luzhou,Shanghai China,  sebuah trak

Yue Yue, Kanak-Kanak Malang China pada masa dahulu..seorang kanak-kanak ceria

Seperti kanak-kanak lain yang seusia dengannya, Yue Yue kelihatan

SEGMEN: Blogger & Blog #2

macam ne???dah tengok senarai blogger dan blog mereka di SINI


nama anda tak da dalam senarai??apa masa tak cukup..tak pe..sekarang kita akan berganjak ke fasa kedua..mudah je nak join...

Blogger dengan blog mereka #1

Blogger dan blog mereka ..jom terjah mereka...

SEGMEN: Blogger & Blog #1

sempena cuti hujung minggu c.z nak ajak korang semua join segmen...Blogger & Blog
segmen ni c.z buat supaya kita semua boleh kenal antara satu sama lain.disamping dapat tambah follower dan trafik blog masing-masing. segmen ni akan  ada 3 stage. dimana setiap stage akan dibukan dalam masa dua jam sahaja....selepas itu akan ditutup..dan dibuka semula..ada sesuatu yang menarik buat mereka yang join...nak tahu apakah ia...kena la join dulu...


senang jer..
1) tajuk ntry: segmen : Blogger & Blog #1
2) header c.z dan link ke ntry ini..
3) nama dan url anda..
4) siap. letak link entry pada ruangan komen yer


p/s: dijemput jadi follower c.z untuk tahu perkembangan segmen dari masa ke semasa....dan boleh like fan page c.z jugak


segmen stage 1 akan dibukan mulai jam 12 tengahari ni sehingga jam 2 petang..sharp 2 jam...semua yang join akan diupdate dari masa ke semasa....cepat3..peluang tambah kawan dan naikkan trafik blog di hujung minggu...





Kecantikan lelaki & Kegagahan Wanita. adakah anda mempunyainya???

Kecantikan seorang lelaki bukan kepada rupa fizikal tetapi pada murni rohani. Lelaki yang

Jangan sangka kita akan terus berada diatas selamanya


Kisah SI PENGEMIS
Di suatu hari, ketika sepasang suami isteri sedang duduk makan, datang seorang

Mariah Kari tayang anak kembar dia


PASANGAN Mariah Carey dan Nick Cannon buat pertama kalinya menayang

Yue Yue, Kanak-Kanak Malang China meninggal dunia

Budak malang berusia dua tahun yang menjadi mangsa langgar lari di China, meninggal dunia

Penurap bata hasilkan Jet Pejuang


Seorang penurap bata, Gyorgy Lanczendolfer membuat beberapa

Perkara yang Yahudi sembunyi daripada pengetahuan KITA

Rahsia Yahudi yang kita tak pernah tahu dan tak pernah

Nak buang sial sekali kena rogol

Terpengaruh dengan dakwaan dirinya disihir dan perlu dirawat,

Gaddafi merayu -"Jangan temba,Jangan Tembak" tapi....akhirnya mati juga

Bekas pemimpin Libya, Muammar Gaddafi

Microsoft beli Skype dengan harga USD8.5 bilion


Perisian Skype terbukti bukanlah sembarangan perisian yang berjaya dihasilkan

SEGMEN: Blogger Pilihan anda

sudah semestinya dalam dunia blog akan adanya blogger yang jadi pilihan anda. setiap hari anda akan lawat dan singgah blog dia dan komen. kalau entry dia best.jadi c.z nak korang listkan blogger pilihan anda dalam segmen kali ni. simple je.jom join

Awas kawan anda di FACEBOOK

Berhati-hati dengan kenalan yang tidak anda kenal di dunia maya..kerna manusia zaman ini boleh melakukan apa sahaja tanpa kita sedari...

Pelacur iklan perkhidmatan guna FACEBOOK

Populariti laman sosial Facebook yang luar biasa turut menjadikan ia satu medium untuk memasarkan pelbagai barangan termasuk yang kurang sihat

Beli bini orang dengan harga puluhan ribu ringgit

 Untuk memastikan wanita dicintai menjadi milik mereka biarpun si dia sudah berkahwin,

Gambar: Model terbaru Samsung- Galaxy Nexus


Gergasi elektronik Korea Selatan, Samsung Electronics

Makan pakai tangan..ape class..


Setiap bangsa di dunia ini punya budaya tersendiri.  Oleh sebab makan itu

Perempuan memang tak....(sambung sendiri)


Saya percaya bahawa apabila anda mula-mula membaca tajuknya, dan membacanya
mengikut intonasi yang betul, anda tersangat tidak bersetuju. Sebelum anda

Ingin disukai lelaki..ini caranya..


mesti ramai girl yang tertanya-tanya apa benda yang buat guy boleh jatuh hati pada mereka...c.z nak bongkar rahsia lelaki yang perlu perempuan tahu..kalau nak buat si lelaki jatuh hati dengan anda...

Wajah terbaru Bieber selepas..

Justin Bieber penyanyi lagu Baby didapati berlainan dengan wajah

Selalu buat benda HARAM, bila makan nak yang HALAL??

beza rasuah,judi,arak,perempuan dan halal???mana satu lebih penting

Tutup atau dedah??mana lagi cantik???

Mana yang lagi lawa???tutup aurat ke buka aurat???eh..ade yang kata buka aurat lebih cun???yeke..tengok gambar

Tips Jaga Bayi: Perkara yang Patut dan Tidak Patut

Benda dan tabiat yang patut dan tak patut anda buat ketika menjaga bayi...jangan sesekali buat benda yang TIDAK PATUT

Produk roti baru dari GARDENIA..mesti cuba

Gardenia yang popular dengan keluaran rotinya hari ini mengeluarkan satu lagi produk roti yang diberi nama

muka cantik sekali body..ish3

dalam fesbuk semua boleh tipu..tengok muka cantik @ lawa jangan

Fesyen tudung zaman sekarang yang membimbangkan

FESYEN TUDUNG MENYERUPAI RAHIB WANITA KRISTIAN 

Penantian Rashidi Ishak selama 7 tahun berakhir

Selepas tujuh tahun bergelar pelajar, pelakon Rashidi Ishak akhirnya

Remaja lelaki maut dipanah petir ketika berteduh bawah pokok kelapa

Seorang remaja lelaki maut dipanah petir ketika berteduh di bawah pokok kelapa,

Petua yang patut diamalkan oleh kita


Banyak petua ada dalam dunia Melayu..cuma ada beberapa sahaja yang benar-benar berkesan dan boleh diamalkan..antaranya ialah:

Media la penyebab filem seram popular

Persatuan Penerbit Filem Malaysia (PFM) secara tidak langsung menurut Presidennya, Datuk Paduka Shuhaimi Baba menyifatkan sokongan media massa terhadap filem-filem seram menyebabkan berlakunya lambakan filem genre itu sejak akhir-akhir ini.

PFM Salahkan Media Massa Punca Filem Seram Popular
“Antara sebab yang menyumbang kepada lambakan filem seram adalah kerana media massa terutama wartawan lebih tertumpu dalam memberi publisiti kepada filem-filem seram. Misalnya, kalau ada pratonton filem-filem seram diadakan maka ramai yang datang memberi publisiti.
“Sayangnya, tidak ramai wartawan yang memberi sokongan atau publisiti terhadap filem-filem genre lain terutamanya dalam genre seperti kenegaraan mahupun drama berat. Senario secara tidak langsung mempengaruhi para penonton menonton filem-filem seram,” komennya serius.
Shuhaimi memberi komennya itu sewaktu sidang akhbar PFM yang mengulas tentang komen banyak pihak termasuklah bekas Perdana Menteri, Tun Dr. Mahathir yang menyifatkan lambakan filem-filem seram boleh memberi kesan negatif kepada para penonton baru-baru ini.
Jelasnya, dalam hal itu adalah tidak adil menyalahkan para penerbit filem tempatan semata-mata kerana lambakan filem-filem seram di pawagam sekarang ini turut terdiri daripada filem-filem import termasuklah dari Hollywood, Thailand, Korea, Jepun dan Hong Kong.
“Kalau diikutkan jumlah filem seram tempatan yang akan atau telah ditayangkan sepanjang tahun ini tidak sampai 10 buah filem daripada hampir 42 buah filem. Sementara bakinya adalah filem-filem genre lain. Ini membuktikan tidak berlaku lambakan filem seram tempatan.
“Pada masa sama stesen televisyen turut menayangkan cerita-cerita seram. Tetapi saya tidak mahu mengulas lanjut perkara itu kerana ia medium yang berbeza dan golongan penerbitnya pula di bawah persatuan lain iaitu PTVM (Persatuan Penerbit TV Malaysia,” ujarnya lagi.
p/s: kalau tak de bantuan media yang promosi macam mana nak laku filem..betul tak???

Kemahiran yang perlu ada dalam menjawab telefon


Sebenarnye cara menjawab telefon yang kite amalkan adelah salah...

Salakan anjing selamatkan pesakit mental yang dikurung

Salakan anjing berulang-ulang kali berjaya menyelamatkan empat pesakit mental

Isteri-isteri idaman yang jadi pilihan


Isteri idaman mesti dah ada dalam ingatan setiap lelaki bujang dan begitu juga lelaki yang dah kahwin. antara ciri isteri-isteri idaman yang jadi pilihan para lelaki ialah:

Kunci basikal dengan cara ni. konpem tak kena curi

Cara baru kunci basikal yang best dan kreatif ..awesome..

Walaupun dia berubah keayuannya makin terserlah

kan sweet dan ayu gitu..suka tengok imej baru retis ni..siapa dia???

[Gambar] Bentuk mouse yang menyokong tangan

Mouse @ Tetikus gaya baru...dicipta bagi mengelakkan sakit tangan dan menjadikan genggaman lebih selesa ketika menggunakan tetikus. great!

Langkah bijak selamatkan Kad ATM anda..



Ada kad bank pun sama bahaya cam ada wang tunai tambah lagi

[Gambar] Waterless Cleaner pengering pinggan mangkuk

kalau dah basuh pinggan mesti air basuhan akan ada dan memerlukan

Pecah rekod 4 juta unit terjual

Jualan iPhone 4S mencecah empat juta unit dalam tempoh tiga hari sejak mula dijual di Jepun, Australia, Perancis, United Kingdom, Kanada, Jerman dan Amerika Syarikat pada 14 Oktober lalu.
Menurut syarikat pengeluar, Appe Inc., syarikat itu menerima lebih daripada sejuta tempahan secara talian dalam tempoh 24 jam sejak gajet itu mula dijual di beberapa negara, sekali gus melebihi 600,000 jualan iPhone 4.


Model iPhone terbaru itu akan mula dijual di 22 negara lain pada 28 Oktober manakala 70 negara lagi pada hujung tahun ini. 

Arwah tak sempat lihat anak ke-3

“Luluh hati saya ketika tiba ke tempat kejadian dan melihat tubuhnya

Kanak-kanak dilanggar dua kali, orang sekeliling hanya lihat sahaja...

KEMALANGAN langgar lari sentiasa mengerikan, tetapi apabila lebih daripada sedozen

Puisi buat sahabatku sekalian..Prasekolah Gangstarz

hanya tinggal beberapa minggu dan andai dinilai dari hari pasti masih banyak lagi bilangan hari yang akan dilalui bersama..namun apa kan daya...masa itu berlalu pantas...semua akan membawa haluan masing-masing...november ini c.z dan rakan -rakan preschoolers akan berpisah...

Gambar Bayi dikelar pelajar 16 tahun

Keadaan bayi yang dikelar oleh ibunya, seorang pelajar sekolah menengah berumur 16 tahun yang melahirkan baby ini di asrama sekolahnya. Pelajar perempuan itu mengelar bayi tidak berdosa ini sehingga mati..memang kejam..

[10 Gambar] Evolusi ciptaan papan pemotong

Dulu dekat rumah hanya pakai papan pemotong yang diperbuat daripada kayu dan juga plasti. macam ni kan???

Top 9- Fesyen Akhir Zaman yang tengah MELETUP




Wanita Wajib Baca...sama ada perasan atau tidak juga sengaja atau tidak...anda sendiri yang menilaikannya.

Sekitar Pembentangan Kajian Tindakan Prasekolah Gangstarz

minggu ni lebih relax dan tenang sedikit kerana pembentangan kajian tindakan

Ngeri: Panggang Anjing Hidup-Hidup [ Kejam ]

Selalu kita dengar di internet kisah orang di China yang makan anjing tapi tak sangkakan sezalim ni.

MINI SEGMEN: Menu pilihan blogger- Lunch Time

now its lunch time...jom lepak makan-makan sambil join mini segmen: Menu Pilihan Tengahari Blogger...apa yang korang makan masa luch time??nasi???roti????ke diet..hanya minum sahaja...


jom join..mudah sangat nak join
1) tajuk entry: Menu pilihan blogger- Lunch Time
2) letak header dan link ke entry ni..
3) nyatakan apa menu korang masa lunch time..tak kisah la menu selalu makan atau menu yang korang suka makan..nak letak gambar pun dipersilakan
4) done..letak url entry pada komen entry ni..tq..semua join will be listed..cepat3


Mini segmen ni dibuka sehingga jam 3 petang hari ini sahaja..anda mampu melakukannya..

10 Manusia yang tak reti bersyukur!!!

Memang tak bersyukur!!mereka tidak mahu muka/tubuh

Nak sayang seseorang..ada caranya

Nak sayangkan seseorang..ada caranya...tips sayangkan seseorang..

Perkara yang jadikan perempuan dan lelaki berbeza bila lunch time

apa yang bezakan laki dan perempuan bila waktu makan tengahari tiba???jom semak masing-masing.

Bosan...jom terjah blog-blog ni

anda bosan???tak tahu nak buat apa??jom terjah blogger-blogger dibawah...mereka punya blog yan hebat..walaupun masih newbie..mereka sentiasa upgrade blog...jom terjah...

Bekas Tentera curi kabel sebagai kerja sampingan.



Seorang bekas tentera berumur 50 tahun ditahan di sebuah pondok berhampiran rumahnya

Kereta pilihan blogger...anda???

Apa kereta pilihan anda?? kereta buatan negara ke luar negara? kalau tanya dekat c.z kereta

Jadi fan atau jadi....

Jom jadi fan di Facebook..hehehe...

8 kereta hentam sekaligus

Seramai 19 orang cedera selepas lapan buah kenderaan terbabit dalam kemalangan di

Zizan RJ "dipergunakan" dalam Filem Jepun




Belum pun filem lakonannya dengan syarikat produksi Jepun,

Studio Filem Negara terbakar kerana Rafidah




Studio rakaman rancangan Clever! Edisi Malaysia musim kedua di Filem Negara, Petaling Jaya, nyaris terbakar

Andai anda GF itu adakah anda sanggup???


Bf : Kita main satu game nak tak ?
Gf : Game apa ?
Bf : Mcam ni , esok awak tak paya contact saya .

tidur tak cukup 6 jam boleh bawa maut..benar ker???

kepada yang jenis suka tidur lewat atau berjaga seharian..renungkanlah.

Suami Setan!-letupkan isteri


Suami setan! Itu ungkapan layak diberikan kepada seorang lelaki berusia 28 tahun

Apa salah dia sehingga dikelar???

sadis dan ngeri. sanggup betul budak perempuan tu

Tips Perkahwinan drpd Ustaz Idrus

Tips Perkahwinan daripada Ustaz Idrus...

Adi wira Phoenix Jones dedah identiti sebenarnya

Seorang lelaki yang memakai kostum adi wira ciptaannya untuk menjaga ketenteraman akhirnya mendedahkan

Gunting #4%& suami dan buang dalam sungai

Seorang wanita menggunting

Erra Fazira sertai Peserta Vokal

Erra Fazira bukanlah seorang penyanyi yang terlalu hebat untuk

Gagal cemerlang kerana guru sabotaj-Bintang Twilight




KRISTEN STEWART mendakwa dia gagal cemerlang di sekolah angkara sikap gurunya. Bintang siri Twilight menceritakan

"mereka" menyerang Twitter pula..Hati-hati

Selepas Facebook menjadi target mereka..kini mereka berubah kepada

SEGMEN: Blogger Pilihan TERJAH

Anda bosan???tak tau nak tulis entry apa di blog??jom join segmen Pilihan TERJAH
-segmen yang mudah untuk join...dan INSYAALLAH blog upkan TRAFFIC blog anda..dan tambah kawan


1) tajuk entry: Segmen: Blogger Pilihan TERJAH
2) letak header c.z dan link ke entry ini..
3) Buat ayat guna perkataan "TERJAH" - ayat mestilah tak sama dengan tajuk entry..( ayat tak kisah panjang mana)
contoh: saya suka TERJAH blog chegu zubir
4) letak url entry pada ruangan komen entry ini....
p/s: jemput follow blog c.z ni untuk tidak lepas apa2 update dan kalau sudi like fan page c.z yer..(melakukan sesuatu dalam kerelaan lebih bermakna berbanding dalam keterpaksaan)


cepat segmen tamat jam 12 tengah malam hari AHAD(16/10/2011) ini..cepat3



ANDA PERLU LIHAT INI..SEKEJAP JE

Projektor LG yang memang BEST

Memang cun habis projektor daripada LG ni..boleh pasang dekat wall lagi..

Angry Birds dijumpai di Hutan Malaysia

Spesies Angry Bird yang anda suka main gamenya ditemui.

Bagaimana rupanya bila shower jadi tali pinggang?

Pernah tak terpikir bagaimana bentuknya jika shower yang digunakan ketika mandi berubah menjadi tali pinggang atau dalam bahasa inggerisnya BELT...lets check it out

ANDA PERLU LIHAT INI..SEKEJAP JE

Tempat ping blog yang paling berkesan


Ping/promosikan entri anda di mana-mana tempat di bawah:

Untungnya anda wahai Perempuan sekalian...

Untungnya Perempuan kerana...

rahsia menulis entry hebat

Tulis entry yang berkualiti dengan tips hebat ni..

Wanita cantik curang????

ape pendapat anda ???

Tiada niat sembunyi bayi dalam tandas

Wanita yang menyorokkan bayi lelaki dilahirkannya di dalam tangki air pam tandas di rumah sewanya, kelmarin, dikatakan tidak berniat membunuh bayi itu, sebaliknya menyembunyikan kelahiran daripada pengetahuan rakan serumah yang tidak menyedari dia berbadan dua.




Tindakan wanita berusia 23 tahun dari Kuala Terengganu itu dipercayai dilakukan selepas panik melihat bayi dikandungnya lahir tanpa diduga ketika membuang air besar di tandas
Difahamkan, ketika kejadian, kandungan wanita itu dikatakan berusia lebih lapan bulan dan dia dijangka bersalin awal bulan depan.

Siasatan polis mendapati bayi dikandung wanita terbabit adalah anak luar nikah dipercayai hasil hubungan sulit dengan teman lelakinya.

bila pakai contact lens dan berada di tempat terlalu panas..inilah akibatnya

Anda Dilarang Berada Di Tempat Haba Yang Terlalu Panas..

MINI SEGMEN: Kereta pilihan Blogger

Hujung minggu macam biase la kita bersegmen…sekarang dekat blog tengah berlangsung segmen: Blogger pilihanterjah..joinla..dapat tambah trafik dan kawan2. Sekarang kita nak mini segmen..simple jer..siapa mahu join
Senang je nak join..ikut langkah ni.
  1. Prasyarat: Join segmen:blogger pilihan terjah
  2. Tajuk entry: Mini Segmen: kereta pilihan blogger
  3. Letak header c.z dan link ke entry ni
  4. Lepas tu letak gambar kereta pilihan anda dan nama kereta tersebut.
  5. Sebab jadi pilihan:
  6. Siap??letak url entry pada ruangan komen yer…

Semua akan dilistkan dalam satu entry..cepat sebelum jam 5 petang ni..yer…c.z tunggu…

Use your head to play this game… I'm serious.. your head! profile image

MYKAD baru tahun depan...tukar lagi

Mykad baru tahun depan

Terpegun dengan gerakan solat dia dan ahli lain masuk ISLAM




Kapten San Jin-Gu adalah salah satu komandan Brigade-11SF, pasukan perdamaian PBB dari Korea Selatan yg ditugaskan di Irak. Kapten San dan pasukannya bertugas

Taylor Swift kantoi curi 6 ribu buku.




Penyanyi country terkenal, Taylor Swift  mahu kanak-kanak di bandar Reading di sini gemar membaca buku. Justeru, dia mengambil keputusan untuk

Senarai Yang di-Pertuan Agong dari pertama sehingga ke 14

Senarai Yang di-Pertuan Agong dari yang pertama sehinggalah yang ke-13:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir