SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Cerita Artis

Home » , , , , » SEGMEN: Blogger & Blog #1

SEGMEN: Blogger & Blog #1

sempena cuti hujung minggu c.z nak ajak korang semua join segmen...Blogger & Blog
segmen ni c.z buat supaya kita semua boleh kenal antara satu sama lain.disamping dapat tambah follower dan trafik blog masing-masing. segmen ni akan  ada 3 stage. dimana setiap stage akan dibukan dalam masa dua jam sahaja....selepas itu akan ditutup..dan dibuka semula..ada sesuatu yang menarik buat mereka yang join...nak tahu apakah ia...kena la join dulu...


senang jer..
1) tajuk ntry: segmen : Blogger & Blog #1
2) header c.z dan link ke ntry ini..
3) nama dan url anda..
4) siap. letak link entry pada ruangan komen yer


p/s: dijemput jadi follower c.z untuk tahu perkembangan segmen dari masa ke semasa....dan boleh like fan page c.z jugak


segmen stage 1 akan dibukan mulai jam 12 tengahari ni sehingga jam 2 petang..sharp 2 jam...semua yang join akan diupdate dari masa ke semasa....cepat3..peluang tambah kawan dan naikkan trafik blog di hujung minggu...





7 baca dan rajin ulas :

Isyaqila said... Balas Komen

Dah siap ! =D

http://asimplestgirlstory.blogspot.com/2011/10/segmen-blogger-blog-1.html

Princess Azne said... Balas Komen

manja nak join http://daxmanje94.blogspot.com/2011/10/segmen-blogger-blog-1.html

fiqah said... Balas Komen

saya join ya cikgu

http://nafiqah823.blogspot.com/2011/10/segmen-blogger-blog-1.html#more

yana aqilah leasz said... Balas Komen

http://yanaandfabolousity.blogspot.com/2011/10/segmen-blogger-blog-1.html

y.a. x leh miss!

3DDiE® said... Balas Komen

dh join...

http://v12gether.blogspot.com/2011/10/segmen-blogger-blog-1.html

~|yaNna|~ said... Balas Komen

http://thelieyanadiary.blogspot.com/2011/10/segmen-blogger-blog-1.html

Adeq Yoe said... Balas Komen

http://storyofbudakjambu.blogspot.com/2011/10/blogger-blog-1.html

join !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir