SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Cerita Artis

Home » , , » Promote blog di : "Saya Blogger Awesome, Anda??"Siri 2

Promote blog di : "Saya Blogger Awesome, Anda??"Siri 2

semalam c.z dah buat event "Saya Blogger Awesome, Anda??" Siri 1, hari ni kita akan buat benda yang sama, masih dengan event yang sama...apa yang korang perlu buat ialah...eh jap...nak tengok senarai yang dah join siri 1 semalam boleh klik  Senarai Blogger Awesome pilihan chegu zubir


apa perlu buat untuk join???mudah je

sama seperti dalam siri 1 :

1) tajuk entry : Saya blogger awesome,anda???
2) letak header c.z dan link ke entry ni
http://4.bp.blogspot.com/-v5uWjXJU2OM/TcLfiMOLdSI/AAAAAAAAAPk/L1ZLeVdhZvo/s1600/cz.jpg
 3) letak ayat ni : "Saya blogger awesome siri 2 sebab.....( sambung ayat korang sendiri..tak kisah pun)
4) siap...kalau sudi follow blog c.z  dan like la page chegu zubir yer
5) leatk url entry korang dekat ruangan komen yer...semua yang join c.z akan list dalam satu entry..kalau ramai sangat c.z akan list dalam 2 entry...
6) jom2... ape lagi..cepat3

tarikh expired event ni : malam ni...

2 baca dan rajin ulas :

cik misi said... Balas Komen

http://gataltangan91.blogspot.com/2011/09/saya-blogger-awesomeanda.html

family of fur said... Balas Komen

join..

http://heartbywinter.blogspot.com/2011/09/saya-blogger-awesomeanda.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir