SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Home » , » Promote blog anda - Segmen " Blog Pilihan Chegu Zubir Hari Jumaat"

Promote blog anda - Segmen " Blog Pilihan Chegu Zubir Hari Jumaat"

alhamdulillah baru balik dari Jumaat...kepala masih serabut tentang kajian tindakan...so cara c.z nak relax dan tenangkan fikiran dengan berblog....dikesempatan Jumaat yang mulia...c.z nak buat satu segmen promote blog....sekejap je....tak kisah pun ramai nak join atau tak...hadiah die..promosi blog....sape mahu angkat tangan....

mudah sangat nak jadi salah satu blog yang c.z akan promote

1) tajuk entry : Segmen " Blog Pilihan Chegu Zubir Hari Jumaat"
2) letak header c.z dan link ke entry nih
http://4.bp.blogspot.com/-v5uWjXJU2OM/TcLfiMOLdSI/AAAAAAAAAPk/L1ZLeVdhZvo/s1600/cz.jpg
3) Like fan page c.z dengan klik like sebelah kanan blog
4) isi tempat kosong ni yer

letak header blog korang
nama blog : blog xyz
url blog : xyz.blogspot.com
5) letak ayat  ni " saya merupakan blog pilihan c.z "
5) dah siap 1-4, letak link url entry pada komen entry ni....ajak kawan2 lain join sama 
6) tamat jam 5 petang ini....cepat2..jangan terlambat...promosikan blog anda dan  di ping di group2 fb...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir