SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Cerita Artis

Home » , » Aktiviti Blog: Saya Blogger Kategori....

Aktiviti Blog: Saya Blogger Kategori....

Assalam dan selamat petang semua...c.z nak buat aktiviti sape mahu join???klik like yer...hehehe
c.z tengok makin lama makin ramai blogger tumbuh bagai cendawan di MAlaysia ni..ada yang masih bersekolah, ada yang bekerja dan ada yang macam-macam lagilah

jadi c.z nak kumpulkan la blogger-blogger
ni ikut kategori masing-masing iaitu:
1) Kategori Blogger Masih Belajar
-utk kategori ni..nyatakan umur anda dan dimana anda belajar dan kos/bidang anda

2) Kategori Blogger sudah Bekerja
-Kategori ni...nyatakan umur dan bidang kerjaya anda...kalau nak letak tempat kerja pun xpe...

semua yang join c.z akan listkan dalam entry khas...dan promote kan dalam grup2 blogger di FB...sape nak join...???

senang je...
1) letak tajuk entry : Saya Blogger Kategori ( Sudah bekerja @ Masih Belajar) -Pilih salah satu je
2) letak header c.z
http://4.bp.blogspot.com/-v5uWjXJU2OM/TcLfiMOLdSI/AAAAAAAAAPk/L1ZLeVdhZvo/s1600/cz.jpg





3) letak ayat ni " Saya Blogger ( sudah bekerja/ masih belajar )-salah satu je4) 

4)isi details -pilih satu je
i) Kategori Blogger Masih Belajar
-utk kategori ni..nyatakan umur anda dan dimana anda belajar dan kos/bidang anda

ii) Kategori Blogger sudah Bekerja
-Kategori ni...nyatakan umur dan bidang kerjaya anda...kalau nak letak tempat kerja pun xpe...

5) dah siap..paste url entry pada komen entry ni..ingat url entry yer bukan url blog.......

Aktiviti TAMAT jam 11.59 malam ini...Cepat3

15 baca dan rajin ulas :

Adiermi O'mida said... Balas Komen

hehe...sape cepat..dpt hadiah!

Pn. Sheila said... Balas Komen

salam... join... :-)

http://putributterflypunyablog.blogspot.com/2011/07/saya-blogger-kategori-sudah-bekerja.html

selamat berkenalan semua...

Achik SYIDA said... Balas Komen

join cikgu :)

http://matapanda.blogspot.com/2011/07/saya-blogger-kategori-masih-belajar.html

MOHD HANIFF said... Balas Komen

Ayuh, jemput bertandang ke blog saya!

http://mohdhaniffmohammadyusoff.blogspot.com/2011/07/saya-blogger-kategori-masih-belajar.html

Terima kasih dan salam kenal!

~iz~ said... Balas Komen

x dapat la iz nak join erkk..iz suri rumah jer...huhuu

Amanina Nasuha said... Balas Komen

http://adramycien.blogspot.com/2011/07/saya-blogger-kategori-masih-belajar.html

Acik said... Balas Komen

naper buat segmen kasi masa singkat nar! huhuhuuu ...

Anis anak wong said... Balas Komen

http://anisneez.blogspot.com/2011/07/saya-blogger-kategori-masih-belajar.html


penat penat

Qaseh mYra said... Balas Komen

nak join gak :)
http://qasehmyra.blogspot.com/2011/07/saya-blogger-kategori-masih-belajar.html

memorial cute girl said... Balas Komen

join jgn x join


http://gataltangan91.blogspot.com/2011/07/saya-blogger-kategori-masih-belajar.html

Ayue Deris said... Balas Komen

http://ayueyuyue.blogspot.com/2011/07/saya-blogger-kategori-masih-belajar.html

ayue join :)

☀ Izzaty Hedry☀ said... Balas Komen

zaty join.. =)

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/07/saya-blogger-sudah-bekerja.html

Syarafi[skyforce331] said... Balas Komen

join2.. :)

http://syarafikamaruzzaman.blogspot.com/2011/07/saya-blogger-kategori-masih-belajar.html

BloomSyaz said... Balas Komen

done sudah entry tentang ini . cllick this link -----> http://bloomsyazituaq.blogspot.com/2011/07/saya-blogger-kategori-masih-belajar.html

et said... Balas Komen

salam...

Chegu Zubir:saya join yer..tq

http://littlelulu-cempaka.blogspot.com/2011/07/saya-blogger-sudah-bekerja.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir