SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Cerita Artis

Home » , , » Aktiviti Blog: Saya Blogger Dari...

Aktiviti Blog: Saya Blogger Dari...

Semalam kita dah beraktiviti dengan aktiviti : Saya Blogger Kategori.....
hari ni kita nak sambung lagi...kali ni aktiviti Blog : Saya Blogger Dari....
dari disini bermaksud negeri la...dimana c.z akan kelas kan mengikut 6 bahagian iaitu:

  1. Utara
  2. Selatan
  3. Pantai Barat
  4. Pantai Timur
  5. Sabah
  6. Sarawak
OK...senang je nak join...
1) letak tajuk entry : Saya Blogger Dari....( kalau dari utara, letak Utara ye dsb)
2) letak header c.z dan like fan page c.z kat sebelah...kalau xnak like pun tak pe
 http://4.bp.blogspot.com/-v5uWjXJU2OM/TcLfiMOLdSI/AAAAAAAAAPk/L1ZLeVdhZvo/s1600/cz.jpg
3) nyatakan negeri mana korang berada dengan ayat : Saya blogger dari...
contoh : Saya Blogger Dari Kedah.
4) siap..letak url entry korang pada komen entry ni yer
segmen tamat jam 1159 malam ni..selepas itu semua yang join c,.z akan list dalam satu entry dan postkan pada group blogger2 di fb..TQ

23 baca dan rajin ulas :

Achik SYIDA said... Balas Komen

join cikgu :)

http://matapanda.blogspot.com/2011/07/saya-blogger-dari-penang.html

shy princessha said... Balas Komen

saya join jugak...

http://shyprincessha.blogspot.com/2011/07/saya-blogger-dari-utara.html

adrian aizat (adrianaizat.blogspot.com) said... Balas Komen

saya join..

http://adrianaizat.blogspot.com/2011/07/saya-blogger-dari-selatan.html

♥ Nur Hazlina Binti Mohd Fisol ♥ said... Balas Komen

SALAM ZIARAH,

Turut serta memeriahkan aktiviti ini...

http://suteraqaaseh.blogspot.com/2011/07/saya-blogger-dari-utara.html

zareliqa afiqa said... Balas Komen

join!

http://zareliqaafiqa.blogspot.com/2011/07/saya-blogger-dari-selatan.html

MissCt a.k.a MuqDeq said... Balas Komen

J0in jugak.. :)
http://namasayasiti-missct.blogspot.com/2011/07/saya-blogger-dari.html

Farah Azurah said... Balas Komen

cikgu,anak didik dari johor join..
http://farahazurah.blogspot.com/2011/07/saya-blogger-dari-selatan.html
hehhehe ^_^

Baby nEng3~ said... Balas Komen

sy join~http://nurulnasuha94.blogspot.com/2011/07/saya-blogger-dari-pantai-timur.html

FarhaNezam said... Balas Komen

join..

http://siryezsir.blogspot.com/2011/07/saya-blogger-dari-sabah.html

c genk bah ne said... Balas Komen

genk join juga

http://genkcorner.blogspot.com/2011/07/saya-blogger-dari-sabah.html

Nurulhuda Zaharni said... Balas Komen

saya join!

http://nurulhudazaharni.blogspot.com/2011/07/saya-blogger-daripantai-timur.html

Cik Sofea said... Balas Komen

saya join...:)

http://cheeselovetiramisu.blogspot.com/2011/07/saya-blogger-dari-sabah.html

Cik Purple Pinkypuff said... Balas Komen

cp join..:)

http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/07/saya-blogger-dari-sabah.html

Qaseh mYra said... Balas Komen

http://qasehmyra.blogspot.com/2011/07/saya-blogger-dari-utara.html

myr amyra said... Balas Komen

myra join... :)

http://myramyra89.blogspot.com/2011/07/aktiviti-blog-saya-blogger-dari-kedah.html

mary ann ;) said... Balas Komen

http://mynameismryna.blogspot.com/2011/07/saya-blogger-dari-kedah.html

Miz Lala said... Balas Komen

cikgu , nak join jugakk

http://sachilala.blogspot.com/2011/07/saya-blogger-dari-utara.html

Nur_Muslimah said... Balas Komen

saya join !
http://coretancintagengmuslimah.blogspot.com/2011/07/saya-blogger-dari-utara.html

[fArAh aLiAs] said... Balas Komen

jum derak d klate :))

http://coretanharapan.blogspot.com/2011/07/saya-blogger-dari-pantai-timur.html

Mira Marcello said... Balas Komen

saya join!

http://mieraishak.blogspot.com/2011/07/segmen-saya-blogger-dari.html

hira said... Balas Komen

http://zahiradzul.blogspot.com/2011/07/saya-blogger-dari.html

ciK waNi said... Balas Komen

salam..nk join..~
arap x lewat
http://cutezmashmellow.blogspot.com/2011/07/saya-blogger-dr-kedah.html

far_east said... Balas Komen

baru nak join tapi dah tutup huhu.. :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir