SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Cerita Artis

Home » , , » Segmen : "Saya Blogger TEGAR"

Segmen : "Saya Blogger TEGAR"

Entry ini akan kekal sehingga jam 1159 malam 30/06/2011


Assalam...semua...
c.z nak buat satu segmen hari ini....segmen yang simple-simple sahaja...
sesiapa nak join c.z alu-alukan
segmen yang mudah je
syarat2 nyer
1) buat entry tajuk : Segmen " Saya Blogger TEGAR"



2) letak header c.z dan link ke entry ini
header c.z 
3) tulis ayat ini " saya blogger TEGAR" kerana....( panjang mana pun tak kisah)...c.z akan baca dan yang terbaik akan c.z jadikan pilihan...buat sehabis baik yer


4) dah siap 1-3 , letak header korang yang cun lagi top k.
p/s : kalau rajin tag2 la kawan2 anda...boleh meriahkan suasana


5) last sekali, pastekan url entry pada ruang komen entry ni yer..


6) setiap yang join c.z akan list kan di [ SINI ] dan masukkan dalam senarai Bloglist TEGAR


apa lagi jom la cepat....segmen akan berakhir jam 1159 30 Jun 2011( Khamis)...

12 baca dan rajin ulas :

Cik Purple said... Balas Komen

assalamualaikum..

http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/06/segmen-saya-blogger-tegar.html

gadis melayu said... Balas Komen

salam.. atia join..^_^

http://atia-gadismelayu.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-tegar.html

genkconer said... Balas Komen

assalamualaikum chegu...selamat malam

hehehe..genk join..ne linknya..

http://genkcorner.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-tegar.html

Chegu Zubir said... Balas Komen

@Cik Purple

tq cz join....

Chegu Zubir said... Balas Komen

@gadis melayu

tq2....join3

Chegu Zubir said... Balas Komen

@genkconer

da nak tido ke????hehehe...selamat malam jugak

☀ Izzaty Hedry☀ said... Balas Komen

selamat malam cikgu !.. saya dah sipakan tugasan yang cikgu bagi nie..^.^

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-tegar.html

Takeshi Kurosawa said... Balas Komen

assalamualaikum c.z..
ni dia saya punya...harap kongsi juga saya punya blog...tq..
http://takeshykurosawa.blogspot.com/2011/06/segmen-saya-blogger-tegar.html

Izzat Nazmi Saiful Bahri said... Balas Komen

salam c.z

da siapkan assignment ni...nak hantar hee ~

http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-tegar.html

ummi maisarah razak said... Balas Komen

saya pon nak joint..:D

http://secret92-ummi.blogspot.com/

Sya Isya said... Balas Komen

wokey, cikgu. entri dah siap
http://syaisya.com/2011/06/segmen-saya-blogger-tegar.html

s u a r a h e a R t y said... Balas Komen

nasib baek sempat . . .

http://suarahatisipujaanhati.blogspot.com/2011/06/segmen-saya-blogger-tegar.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir